Werken bij
SOUS-CHEF/ ZELFSTANDIG WERKEND KOK/ KOK (part-/fulltime)
Het meest veelzijdige en gezellige restaurant uit deze omgeving is op zoek naar uitbreiding van ons keukenteam. Door aanhoudende drukte zijn wij zeer gebaat bij gemotiveerde koks! Of je nou een parttime, fulltime job zoekt, ervaren/onervaren, niveau 2,3 of 4, wij staan altijd open voor een gesprek!
Sinds juni 2021 dragen wij de naam Restaurant Bleij! Zoals de naam al zegt worden onze gasten er blij van als ze bij ons zijn. Wij zijn met name gericht op gezinnen en families met kinderen. Ons motto is dan ook ‘KIDS BLIJ, OUDERS BLIJ!’
Wij hebben een uitgebreide a la carte kaart voor zowel lunch als diner. Daarnaast bieden wij ook nog diverse arrangementen aan voor allerlei feesten en partijen. We hebben een heerlijk zonnig terras, grenzend aan een speeltuin, waar men heel graag geniet van goed glas wijn en een borrelplank vol met lekkers.
We willen niet alleen onze gasten blij maken, maar wij willen ook dat ons team blij is. Wij zijn er van overtuigd dat als het team blij is, dat we dat ook uitdragen naar onze gasten toe.
Ben jij benieuwd naar ons? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek
Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan, Tijdelijk, Seizoenswerk, Betaalde opleiding / bbl, Stage
Parttime uren: 8-38 per week
Aanvullende vergoedingen:
- Fooi
- Overuren uitbetaald
- Vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden:
- Bedrijfsfeesten
- Flexibele werkuren
- Kerstpakket
- Pensioen
Werkschema:
- Avondwerk
- Dagdienst
- Flexibel werkrooster
- ma-vr
- Weekendbeschikbaarheid
- Werken op feestdagen
Ervaring:
- Horeca: 1 jaar (Gewenst)
Geïnteresseerd? Bel naar 0251-254734 of mail je CV naar info@restaurantbleij.nl
Ben jij nog in opleiding en op zoek naar een leerbedrijf, reageer dan ook op deze vacature!